3 Video’s uitgelicht – Debutanten

Door Marc | July 4, 2014

uitgelicht: 3 debutantenWhyilovethisbook begint aardig uit de hand te lopen. We hebben nu al zoveel video’s, dat het lastig zoeken wordt voor onze bezoekers. Daar werken we aan, met bijvoorbeeld de nieuwe geavanceerd zoeken functie.

Maar daarnaast gaan we redactioneel meer video’s uitlichten. Omdat we het een mooi boek vinden, of omdat de video zo mooi is. De aftrap is met deze drie debutanten.

 

Bas Kodden over zijn boek Word een held

Bas is een oude voetbalvriend van me. Hij werkt bij Nijenrode en heeft een non-fictie boek geschreven en heeft daarvoor zijn sporthelden geinterviewd. Het is een boek voor iedereen die op zoek is naar nieuwe energie, passie en bevlogenheid.

“Ik wilde zo graag eens die drie dingen bij elkaar halen: de wetenschap, de praktijk, maar ook de topsport. Daarom heb ik mijn helden opgezocht, topsporters.”
Bas Kodden, 43, schrijver, spreker en onderzoeker, Utrecht.

 

Daan Dekker over zijn boek De Brazilianen

Daan kende ik nog niet. Hij heeft het goed voor elkaar. Hij woonttijdens het WK in Brazilie, en interviewde 8 Braziliaanse voetballers die in Nederland gespeeld hebben. Het resultaat is dit entertainende non-fictie boek.

“Ik heb 8 Brazilianen opgezocht met een Nederlands voetbalverleden. En ik heb prachtige levensverhalen kunnen optekenen.”
Daan Dekker, 29, journalist, Sao Paulo, Brasil.

Bekijk ook: Daan Dekker over Garrincha: The Triumph and Tragedy of Brazil’s Forgotten Footballing Hero – Ruy Castro

 

Marleen Ekelmans over haar boek In het duister

Marleen kwam ik tegen op het Boekengala in Assen. Ik heb haar young-adult boek zelf nog niet gelezen, maar haar enthousiasme is bijzonder aanstekelijk. Dat moet wel een goed boek zijn.

“En toen dacht ik ineens: ‘Waarom schrijf ik altijd voor mezelf? Want het is ook leuk om dat te delen met andere mensen.”
Marleen Ekelmans, 28, auteur & musicaldocent, Assen

Bekijk ook: Marleen Ekelmans over Wreed – Mel Wallis de Vries

 

[social4i size=”small” align=”left”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *