ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

gieter-halfHallo lezer,

Sinds 1 augustus 2014 is er veel veranderd. Whyilovethisbook is niet meer mijn leukste bijbaan, maar nu mijn full-time beroep. Eddie, de camper/studio zal te vinden zijn op nog veel meer boeken-events, er is een stichting in de maak en zijn we bezig met allerlei boekentip videoprojecten, gericht op specifieke doelgroepen en genres.

Om dat allemaal te realiseren vragen we jouw hulp. Het kost je een klik.

Alvast bedankt!
Marc Barteling

Zo geef je de Whyilovethisbook bloem water

Geld verdienen met Whyilovethisbook is niet zo eenvoudig. Jij kunt ons helpen, door de boeken die je online bestelt bij Bol.com e.a. voortaan via ons te bestellen.
Wij krijgen dan een paar procent commissie. Jou kost het natuurlijk niets extra.

Hoe? Door voortaan via een van de links hieronder naar je favoriete online boekwinkel te gaan. Verder gaat alles hetzelfde.

Bestel je boeken via deze links bij…

Meer uitleg over commissie

Whyilovethisbook is affiliate (=partner) van bovenstaande websites, en krijgt daarom commissie over bestellingen van klanten die via Whyilovethisbook.com belanden op een van de sites hierboven. Als je op een logo hierboven klikt, ga je naar de gekozen website, met medeneming van onze ‘affiliate-code’. Zo weet de website waar je naartoe gaat dat je van Whyilovethisbook.com komt. De gekozen website kan zo zien dat over jouw bestellingen de comissie aan Whyilovethisbook betaald moet worden. Wij krijgen ca. 5% van elke bestelling, en jou kost het niets extra.

Waarom zou je via Whyilovethisbook bestellen?

Omdat je Whyilovethisbook een leuk initiatief vindt. Of omdat je iedereen mooie boeken toewenst. Of omdat je graag meer boekentip video’s door lezers en schrijvers wilt zien.
Eén boekentip video maken is ongeveer een uur werk: video-opname, nabewerking, publiceren.
Boeken bestellen via de ♥/SHOP doe je dus omdat je ons wilt steunen en ons de commissie gunt.

Tip

Bookmark deze pagina. (http://www.whyilovethisbook.com/wiltb-shop/)
Je vindt de link naar de SH♥P ook in het bovenste menu.