Why I Love This Book video’s voor boekwinkels

Why I Love This Book inspireert lezers mooie boeken te kiezen. Dat doen we door video’s te maken met lezers en schrijvers, waarin deze gepassioneerd in één minuut vertellen waarom dat ene boek voor hen zo bijzonder is.

Boekhandels kunnen op drie manieren hun voordeel doen met de Whyilovethisbook boekentip video’s:

Top 60 -2014-Week 331. De Boekentips Top 10 video’s in je winkel

Elke week stellen we een nieuwe Top 10 samen, gebaseerd op de CPNB Top 60 en de actualiteit. Deze wekelijkse Top 10 bevat tien video’s met en over actuele schrijvers. Het is een Youtube-playlist, die je op beeldschermen of iPads in je winkel kunt afspelen. Ook kun je deze playlist op je site plaatsen.
Alles over de Boekentips Top 10 vind je hier.

De WILTB Camper in actie

 

2.Whyilovethisbook video opnames in jouw winkel

Heb je een bijzonder evenement, dan kun je Whyilovethisbook uitnodigen om boekentip video’s te komen maken met je klanten, medewerkers en winkelpubliek.
We parkeren Eddie, de camper/studio dan voor je winkel, en maken daar of in je winkel de video’s. Deze video’s kun je later ook gebruiken op je eigen website, facebook, etc.
Alles over Whyilovethisbook op Events lees je hier.

3. Boekverkoper Top 5

Wil je zelf in vijf video’s je beste boeken prijzen? Dan kan dat, met de Boekverkoper Top 5. We komen dan naar je winkel, en nemen daar vijf video’s met je op. De boekenkeuze is geheel vrij. Je video’s komen als special op whyilovethisbook.com. EN je kunt ze zelf vertonen in je winkel, op groot scherm of op tablets.
We maakten onze eerste Top 5 met Lisa Snijders, boekverkoper en mede-eigenaar van Boekhandel Stevens in Hoofddorp.
We komen

4. Losse video’s op je website, facebook, etc.

Doe je iets bijzonders met een boek, en hebben wij een video ervan? Dan kun je deze video op je website, facebook, twitter, etc. plaatsen. Doe je dat soms, dan is dat prima. Plaats je onze  hele collectie, dan moeten we praten.
Alles over video’s op je website.

Contact

Vragen? Neem contact op svp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *