Marleen Ekelmans over Wreed – Mel Wallis de Vries



"Het is een heel goed boek - het is een boek voor jongeren, een thriller, en de thema's die zijn gebruikt zijn erg actueel."
Marleen Ekelmans, 28, auteur & musicaldocent, Assen

Bestel Wreed hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Wreed over

Wreed is de nieuwe bestseller van Mel Wallis de Vries, de koningin van de Nederlandse jeugdthriller. Dit boek lees je op het puntje van je stoel! Wat als je ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt en er niemand meer is om je te helpen? Langzaam en verward komt Danielle bij bewustzijn. Ze is geblinddoekt en vastgebonden op een bed. In de kamer voelt ze de aanwezigheid van een ander. Ze smeekt haar ontvoerder om haar te laten gaan, maar wat ze ook zegt, de kidnapper zwijgt. Dan voelt ze plotseling iets kouds en scherps. Danielle beseft dat de nachtmerrie nu pas echt is begonnen. Komt ze hier ooit levend uit?
Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment. Haar thrillers Vals, Verstrikt en Klem zijn meermaals bekroond en superspannend.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *