Maggy Monroe over Achter de lach – Fran Dresscher

Originele titel: Cancer Schmancer

Bestel Achter de lach bij BOL.com

Bestel dit boek via onderstaande link of via de SH♥P en steun ons (5% commissie, geen extra kosten).
//

Beschrijving

Iedereen kent haar: het kindermeisje van Mr. Sheffield, de vrouw met die nasale luide stem, die grote mond en die enorme bos haar. The Nanny. Oftewel, Fran Drescher, actrice én schrijfster. Na verschijning van haar eerste boek in Amerika neemt haar leven een radicale wending. Ze scheidt van haar man met wie ze jarenlang een liefdevolle relatie had. Op hetzelfde moment krijgt ze te horen dat haar serie ‘The Nanny’ geen vervolg zal krijgen en dat haar lievelingshond Chester niet lang meer te leven heeft. Grote drama’s die de eeuwig optimistische Drescher diep raken.
En dan wordt zij getroffen door allerlei mysterieuze kwalen, waar geen enkele dokter een verklaring voor heeft. Na een lange tocht langs allerlei ziekenhuizen en alternatieve genezers luidt de uiteindelijke diagnose: kanker. Maar haar lach en rappe tong zijn niet voor niks haar handelsmerk. Ze geven haar kracht, het zijn de wapens waarmee ze uiteindelijk als overwinnaar uit de strijd komt.

Details

  • Uitgever(s): Uitgeverij Maarten Muntinga, Grand Central Publishing
  • ISBN’s: 9789063050535, 9780446690584
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2002

Like of Share

Goed verhaal toch. Like, tweet of share deze video svp met je vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *