Maggy Monroe over Achter de lach – Fran Dresscher



“Dit boek heeft het meeste indruk op mij gemaakt. Het is heel persoonlijk en dat trok mij heel erg aan.”
Maggy Monroe, 35, Marilyn look-a-like, Amsterdam

Bestel Achter de lach hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Achter de lach over

Iedereen kent haar: het kindermeisje van Mr. Sheffield, de vrouw met die nasale luide stem, die grote mond en die enorme bos haar. The Nanny. Oftewel, Fran Drescher, actrice én schrijfster. Na verschijning van haar eerste boek in Amerika neemt haar leven een radicale wending. Ze scheidt van haar man met wie ze jarenlang een liefdevolle relatie had. Op hetzelfde moment krijgt ze te horen dat haar serie 'The Nanny' geen vervolg zal krijgen en dat haar lievelingshond Chester niet lang meer te leven heeft. Grote drama's die de eeuwig optimistische Drescher diep raken.
En dan wordt zij getroffen door allerlei mysterieuze kwalen, waar geen enkele dokter een verklaring voor heeft. Na een lange tocht langs allerlei ziekenhuizen en alternatieve genezers luidt de uiteindelijke diagnose: kanker. Maar haar lach en rappe tong zijn niet voor niks haar handelsmerk. Ze geven haar kracht, het zijn de wapens waarmee ze uiteindelijk als overwinnaar uit de strijd komt.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *