Maurits over De GVR – Roald Dahl (luisterboek voorgelezen door Jan Meng)

 

Bestellen via WILTBBestellen? Doe dat dan svp via ons. Why I Love this Book ontvangt 5% van de verkoopprijs. Daarvan doen we deze site.
Of beter nog: bestel al je Bol boeken via ons.
Bestellen bij BOL.comBestel De GVR:

 

Beschrijving

Sophie woont in een weeshuis. Als ze op een nacht stiekem uit het raam kijkt, ziet ze een hele lange, dunne man. Zo groot, hij lijkt wel een reus! Dan kijkt hij haar recht aan. Hij ontvoert haar want kinderen mogen niet weten dat reuzen echt bestaan. ‘Ik zal wel opgegeten worden’, denkt Sophie. Maar de grote reus blijkt geen gemene mensenpeuzelende kanibaal maar een Grote Vriendelijke Reus, die door een trompet dromen in kinderkamers blaast. Hij vertelt Sophie vreselijke verhalen over de andere reuzen. Zo vreselijk dat ze samen een plan maken om te zorgen dat kindertjes voortaan weer rustig naar bed kunnen! Voorgelezen door Jan Meng.

Details

  • ISBN’s: 9789054449201
  • Uitgever(s): Rubinstein

Like / Share / Rate

Goed verhaal toch. Like of share dit artikel met je vrienden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *