ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Esta Luisterboek Award

De Esta Luisterboek AwardWhy I Love This Book was op 15 juni bij de Esta Luisterboek Award. De uitreiking werd ook uitgezonden op de radio, door NPS Kunsstof. Die uitzending, met o.a., Hadassah de Boer en Vincent Bijlo kun je hier terugluisteren. Leuk.

De video’s die we daar maakten, kun je hier zien. De komende weken plaatsen we meer video’s online. En hier vind je meer info over deze prijs.