Ellen de Jong over Slaap! – Annelies Verbeke

 

Bestellen via WILTBBestellen? Doe dat dan svp via ons. Why I Love this Book ontvangt 5% van de verkoopprijs. Daarvan doen we deze site.
Of beter nog: bestel al je Bol boeken via ons.
Bestellen bij BOL.comBestel Slaap!:

 

Beschrijving

Maya lijdt aan slapeloosheid. Ze probeert van alles om een paar uur rust te krijgen. Niets helpt. s Nachts haalt ze uit frustratie mensen uit hun slaap. Op een van haar tochten komt Maya haar mannelijke evenknie tegen: Benoit. Het is het begin van een bizarre en tedere relatie die niet gemaakt lijkt om stand te houden.

Anders dan zoveel andere debutanten bezondigt Verbeke zich niet aan overdreven mooischrijverij en is ze niet behept met de neiging te demonstreren wat ze allemaal in haar mars heeft.” – De Morgen – Winnaar Gouden Ezelsoor 2005 – Vlaamse Debutantenprijs 2004 – Een sfeervolle, suggestieve en trefzekere roman. – Opzij

Details

  • ISBN’s: 9789044509618, 9789044504323
  • Uitgever(s): De Geus Focus

Like / Share / Rate

Goed verhaal toch. Like of share dit artikel met je vrienden…

One Reply to “Ellen de Jong over Slaap! – Annelies Verbeke”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *