Michel van Egmond over zijn boek Gijp


Deze video is onderdeel van de video's die we hebben opgenomen bij de kickoff van de NS Publieksprijs 2013.
Meer NSPP video's hier. Stemmen doe je hier, tot en met maandag 14 oktober 2013.



"...en verder is het ook niet verboden om te lachen in de voetbalwereld, zou je soms wel eens denken, en met Van Der Gijp kan je lachen en ik hoop dat dat voor dat boek van mij ook geldt."
Michel van Egmond, 45, sportjournalist, Voorburg

Bestel Gijp hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Gijp over

De oud-profvoetballer René van der Gijp is een van de populairste voetbalanalisten op de Nederlandse televisie. Zijn bijdragen aan het RTL programma Voetbal International zijn authentiek, vakbekwaam en vooral erg origineel, soms op het hilarische af. Wekelijks bespreekt Van der Gijp met Johan Derksen en Wilfred Gennee het internationale voetbal, waar hij als relativerende levensgenieter altijd een mening over heeft.

Sportjournalist en eindredacteur van VI-tv, Michel van Egmond schreef met 'Gijp' een intiem portret over de hoogte- en dieptepunten van de analist, maar vooral over zijn vermogen om te relativeren. De zelfbenoemde vliegende inzinking van Van der Gijp, die hem maanden van het scherm hield, loopt als rode draad door het persoonlijke portret.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *