Whyilovethisbook op jouw Event

Het goede nieuws: Why I Love This Book kun je uitnodigen voor Events. We komen dan video’s  van 1 minuut over boeken maken met genomineerden, prijswinnaars, bezoekers en geinteresseerden. Verhalen over alle soorten boeken zijn welkom: alle genres, alle tijden, alle talen en alle leeftijden. De WILTB Camper in actie

Wat doen we?

Voor het event

Tevoren besteden we aandacht aan het event via de Whyilovethisbook media: onze website, youtube kanaal, facebook, twitter en in de email nieuwsbrief.

Tijdens het event

We komen als de locatie zich daarvoor leent graag met de Whyilovethisbook Camper. Dat is tevens een opname studio. Kan dat niet, dan zijn we er te voet. We maken video´s met de aanwezigen. Hiervoor benaderen we ze actief op de Event-locatie. Dat doen we meestal ca. 4 uur lang. Als je wilt, leggen we focus op het thema van je event, bijvoorbeeld poezie, kinderboeken, etc. En als je speciale gasten op het oog hebt hiervoor, kun je ze zelf tevoren al benaderen.

Na het event

We editen de video-opnames en publiceren de resultaten op Whyilovethisbook.com en op ons Youtube kanaal. Daarnaast besteden we aandacht aan het event via de Whyilovethisbook media.

Foto gallery
Bekijk de foto gallery van Whyilovethisbook @ Events

Wat krijg je?

Tijdens het event

Een leuke extra attractie bij je event, waar je bezoekers zelf actief iets kunnen doen. Bij voorkeur in de Whyilovethisbook-camper.

Na het event

De video’s op Whyilovethisbook.com blijven live staan, en blijven bezoekers trekken. Daarnaast kun je de gemaakte video’s zelf weer gebruiken, bijvoorbeeld door ze vanaf Youtube op de uitgevers-website te plaatsen (hoe?), of op je twitter of facebook. Auteurs die boeken bespreken, of die besproken worden, kunnen datzelfde doen. De gemaakte video’s zijn onafhankelijk, persoonlijk en altijd positief. En zijn bovendien iets wat blijft, ook nadat het event al lang en breed is afgelopen.

Praktisch

1385604_616404241736059_1761241733_n

 • We komen met de ♥Camper/Studio. Leent je locatie zich niet voor opnames in de camper, dan zetten we de camper pontificaal voor de deur.
 • Per uur maken we gemiddeld zo’n 5 video’s, een beetje afhankelijk van het type event.
 • Deze video’s worden later nabewerkt, voorzien van aanvullende info (titel, auteur, uitgever, synopsis, video-quotes, image, etc.) en live gezet op de WILTB website en het WILTB Youtube channel.
 • De leukste of interessantste drie video’s staan binnen enkele dagen live, de overige video’s binnen twee weken.
 • We zijn gemiddeld 4 uur aanwezig op je event.

Wat kost het?

Tarieven liggen tussen €500 en €1000, afhankelijk van van alles. Neem contact op voor een offerte.

 • Inclusief: ca. 4 uur video opnames, nabewerking & publicatie.
 • Inclusief max 1 uur reistijd. Daarboven reken we daar ook iets voor.
 • Exclusief btw.
 • Alleen voor heel bijzondere events, zoals het Boekenbal, doen we dit gratis.

Eerdere Events

1274963_616381408405009_758657021_oWe zijn al op vele evenementen geweest, waaronder ManuscriptaOBA 5 jaar, de uitreiking van de Jongerenliteratuurprijshet Boekenbal, het jubileum van de Bibliotheek Amersfoort en Amstelland, het Young Art festival en nog veel meer. Alle (30+) events vind je hier.

Contact

Voor vragen of een offerte, neem gerust contact op met Marc Barteling.

Meer info

Follow Whyilovethisbook .com’s board WILTB @ Events on Pinterest.

One Reply to “Whyilovethisbook op jouw Event”

 1. Hi Marc,
  wil je in principe 17 november 2011 voor me vrijhouden? Dan hebben we ons NVB jaarcongres in Ede. Ik zal kijken of we iemand kunnen vinden die wil sponsoren dat je daar een stand kunt hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *