Why I Love This Book video’s voor Scholen

Why I Love This Book inspireert lezers mooie boeken te kiezen. Dat doen we door video’s te maken met lezers en schrijvers, waarin deze gepassioneerd in één minuut vertellen waarom dat ene boek voor hen zo bijzonder is.

Scholen kunnen op drie manieren hun voordeel doen met de Whyilovethisbook boekentip video’s:

Top 60 -2014-Week 331. De Boekentips Top 10 video’s in je school

Elke week stellen we een nieuwe Top 10 samen, gebaseerd op de CPNB Top 60 en de actualiteit. Deze wekelijkse Top 10 bevat tien video’s met en over actuele schrijvers. Het is een Youtube-playlist, die je op beeldschermen of iPads in je school kunt afspelen. Ook kun je deze playlist op je site plaatsen.
Alles over de Boekentips Top 10 vind je hier.

De WILTB Camper in actie2.Whyilovethisbook video opnames in jouw school

Heb je een bijzonder evenement, dan kun je Whyilovethisbook uitnodigen om boekentip video’s te komen maken met je scholieren, leraren en medewerkers.
We parkeren Eddie, de camper/studio dan voor je school, en maken daar of in je school de video’s. Deze video’s kun je later ook gebruiken op je eigen website, facebook, etc.
Alles over Whyilovethisbook op Events lees je hier.

3. Losse video’s op je website, facebook, etc.

Doe je iets bijzonders met een boek, en hebben wij een video ervan? Dan kun je deze video op je website, facebook, twitter, etc. plaatsen. Doe je dat soms, dan is dat prima. Plaats je onze  hele collectie, dan moeten we praten.
Alles over video’s op je website.

De scholieren collectie

In 2012 en 2013 deden we samen met onze partner Scholieren.com een bijzonder project: we zijn naar 10 middelbare scholen in Nederland en Vlaanderen gegaan en maakten daar met 200 scholieren Whyilovethisbook boekentip video’s. De scholieren kozen zelf hun favoriete boek, en vertelden in één minuut gepassioneerd waarom dat boek voor hen zo bijzonder was. Je vindt alle 200 scholieren video’s hier op onze site en hier op Scholieren.com.

Contact

Vragen? Neem contact op svp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *