NS Publieksprijs 2013

We doen mee met de NS Publieksprijs 2013. We maken video’s over de 6 genomineerde boeken en nog veel meer.De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar noemen. De stemperiode loopt van zondag 15 september tot en met maandag 14 oktober 2013.Een comité van boekverkopers en bibliothecarissen kiest uit een groslijst van de meest populaire boeken van het afgelopen jaar zes boeken: de zes nominaties. Je kunt stemmen op een van deze zes boeken of je stem uitbrengen op een boek naar vrije keuze. Voorwaarde voor een boek naar vrije keuze is dat het boek oorspronkelijk Nederlandstalig dient te zijn.

Vanaf 15 september kun je stemmen. Dat kan hier rechts, of op NSPublieksprijs.nl .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *