Michiel over Solo – Pieter Aspe"Niet alleen is het voor de mensen die graag thrillers lezen een leuk boek, er zit ook veel humor in verwerkt en de maatschappij wordt ook heel goed weergegeven."
Michiel, 17, scholier, lesgever & barman, Lommel

Bestel Solo hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Solo over

In Solo wordt Brugge opgeschrikt door een wel heel lugubere moord: een argeloze voorbijganger vindt het onthoofde lichaam van een man van middelbare leeftijd. Uit de lijkschouwing door de arts met de onuitsprekelijke Poolse naam blijkt dat het gaat om een onthoofding met de guillotine. Al gauw blijkt dat het slachtoffer burgemeester was van een Brusselse faciliteitengemeente. Bijna als vanzelf zoeken de speurders de verdachte in extreem rechtse Vlaamse kringen. De moord lijkt een duidelijke provocatie aan het adres van Belgicistische politici.

Veel complexer wordt de zaak wanneer er een tweede al even brutale moord gepleegd wordt op een militant van het Vlaams Belang. Hangen de moorden samen en zo ja wat zijn dan de overeenkomsten tussen de beide slachtoffers? Pieter Aspe schrijft met Solo een thriller die gaat over België en de Belgische politiek. Het oplossen van de moorden is voor van In en Versavel net zo ingewikkeld als het ontwarren van het Belgische communautaire kluwen. Solo is spannend, leerrijk en bij momenten confronterend!

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *