Video top 10 van 2012

video top 10 van 2012Nou vooruit. Iedereen aan de jaarlijstjes, dan wij ook. Hieronder vind je de tien meest bekeken video’s van Whyilovethisbook in 2012. De koning van Whyilovethisbook blijft Stephen Fry, ook in 2012, met zijn verhaal over Ulysses van James Joyce. Het boek van het jaar op Whyilovethisbook.com is Alsof het voorbij is (Sense of an ending) van Julian Barnes, besproken door zowel Elbeth Etty als Hugo Borst.

Stephen Fry over Ulysses - James Joyce1. Stephen Fry over Ulysses – James Joyce – Special: Auteurs over een boek Elsbeth Etty over Alsof het voorbij is - Julian Barnes2. Elsbeth Etty over Alsof het voorbij is – Julian Barnes – Special: Europese literatuurprijs 2012
De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween - Jonas Jonasson3. Jonas Jonasson over De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween – Special: Auteurs over hun boek Marco Roelofs (Heideroosjes) over zijn boek Kaal4. Marco Roelofs (Heideroosjes) over zijn boek Kaal – Special: Auteurs over hun boek
 Hugo Borst over The Sense Of An Ending - Julian Barnes5. Hugo Borst over Alsof het voorbij is – Julian Barnes – Special: Boekenbal Peter Buwalda over zijn boek Bonita Avenue6. Peter Buwalda over zijn boek Bonita Avenue – Special: Auteurs over hun boek
7. VERWIJDERD OP VERZOEK – Nog eenmaal mijn moeder zien – Zana Muhsen & Andrew Crofts – Special: het Scholieren.com project Ernest van der Kwast over zijn boek: Mama Tandoori8. Ernest van der Kwast over zijn boek: Mama Tandoori – Special: Auteurs over hun boek
Renske de Greef over haar boek: En je ziet nog eens wat9. Renske de Greef over haar boek: En je ziet nog eens wat – Special: Auteurs over hun boek Dick over Tonio. Een requiemroman - A.F.Th. van der Heijden10. Dick Schram over Tonio. Een requiemroman – A.F.Th. van der Heijden – Special: Must see video’s

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *