Philip Norman over zijn boek Mick Jagger


Door Sanne | November 14, 2012

‘The strange thing about Jagger is that he is not interested in the past. He wants to be cool and in the future. This is Mick Jagger the human.’

Philip Norman, 69, author, London

Lees Mick Jagger nu

Wil je dit boek bestellen? Doe dat via de links hieronder svp.
Je steunt ons met de commissie, en het kost je niks extra.

Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Waar gaat Mick Jagger over?

Bestsellerauteur Philip Norman, bekend van zijn onovertroffen boek over de Beatles (Shout!), laat ons kennismaken met deze levende legende. Hij vertelt hoe Mick opgroeide in een rustige wijk in een slaperig voorstadje van Londen. We zien hoe hij kennismaakt met de blues en hoe deze verlegen jongen in Londen bij toeval zijn oude schoolvriendje Keith Richards tegen het lijf loopt, met wie hij de band begint waarmee ze de wereld zouden veroveren. Mick Jagger werd de belichaming van de ultieme rockster; hij werd achtervolgd door de schandaalpers, had meer vrouwen dan haren op zijn hoofd, trok meer aandacht dan een natuurramp, maar werd ondanks alles geridderd in zijn thuisland. Jagger is seks, drugs en rock-’n-roll en zijn levensverhaal leest als een jongensboek.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *