Philip Norman over zijn boek Mick Jagger‘The strange thing about Jagger is that he is not interested in the past. He wants to be cool and in the future. This is Mick Jagger the human.’
Philip Norman, 69, author, London

Bestel Mick Jagger hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Mick Jagger over

Bestsellerauteur Philip Norman, bekend van zijn onovertroffen boek over de Beatles (Shout!), laat ons kennismaken met deze levende legende. Hij vertelt hoe Mick opgroeide in een rustige wijk in een slaperig voorstadje van Londen. We zien hoe hij kennismaakt met de blues en hoe deze verlegen jongen in Londen bij toeval zijn oude schoolvriendje Keith Richards tegen het lijf loopt, met wie hij de band begint waarmee ze de wereld zouden veroveren. Mick Jagger werd de belichaming van de ultieme rockster; hij werd achtervolgd door de schandaalpers, had meer vrouwen dan haren op zijn hoofd, trok meer aandacht dan een natuurramp, maar werd ondanks alles geridderd in zijn thuisland. Jagger is seks, drugs en rock-’n-roll en zijn levensverhaal leest als een jongensboek.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *