ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Kom naar de Whyilovethisbook Camper @ Manuscripta!

De Whyilovethisbook CamperDe gloednieuwe (tweedehands) Why I Love This Book Camper staat op Manuscripta. We maken er weer video’s met lezers en schrijvers. Kom ook! We staan vlakbij de Gashouder.

Zaterdag & zondag 1+2 september 11 tot ca 18 uur. Westergasterrein Amsterdam.
1 dag ticket: 12,50, passepartout: 20,-. Meer info hier.