ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Middag van het Kinderboek

Op 15 september is er weer de Middag van het Kinderboek, in de OBA in Amsterdam. Why I Love This Book is er spreker en maakt er video’s. Kom ook!

De Middag van het Kinderboek 2012 zal plaatsvinden in de theaterzaal van de OBA op het Oosterdokseiland te Amsterdam op 15 september. Het thema is: Schrijver zkt. lezer / Lezer zkt. schrijver.

Toegangskaarten (à 5 euro, in te wisselen tegen twee consumptiebonnen, zodat de middag in principe gratis blijft) zijn hier te verkrijgen: http://oba.activetickets.com/2012/ProgrammaDetail.aspx?id=120468. Voor de workshops zijn aparte kaartjes nodig; deze zijn bestemd voor bezoekers van de Middag en kosten niets; ze zijn op dezelfde site beschikbaar.

Middag van het kinderboek

Meer info hier en hier.