Erik Hensel over zijn boek Joggen op de trappen van geluk

Bestel Joggen op de trappen van geluk bij BOL.com

Bestel dit boek via Whyilovethisbook bij Bol.com en steun ons (5% commissie, geen extra kosten).
//

Beschrijving

Jim Timmerman is een gerespecteerd arts met een veelbelovende toekomst. Maar hij wil meer, heel veel meer. Hij komt in aanraking met coke. Na een periode van wild feesten en vreemdgaan, gaat het volledig mis: hij raakt verslaafd. Langzaam maar zeker verliest hij de controle over zijn leven en raakt hij alles kwijt. Zijn baan, zijn vrienden en uiteindelijk zelfs zijn vrouw. Balancerend op de rand van de afgrond probeert hij zijn leventje weer op de rails te krijgen, maar of hij nog omhoog kan kruipen? ‘Joggen op de trappen van geluk’ is een spraakmakende roman die te omschrijven is als ‘literatuur met een rauw randje’.

Details

  • Uitgever(s): Free Musketeers
  • ISBN’s: 9789048419449
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2011

Like of Share

Goed verhaal toch. Like of share deze video svp met je vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *