Flipje over Flipje in Dierenland – Alexandra van Steen

Bestel Flipje in Dierenland

Bestel dit boek via de ♥/SHOP en steun ons (5% commissie, geen extra kosten). //

Beschrijving

Flipje is het bekende fruitbaasje uit Tiel. In 2010 vierde hij zijn 75e verjaardag en dit werd groots gevierd met koninklijk bezoek en landelijke aandacht in de media.Ooit werd hij bedacht als promotie figuurtje voor jamfabriek De Betuwe in Tiel (nu onderdeel van Hero). Al vanaf 2002 worden er weer nieuwe stripboeken over Flipje uitgegeven. Met deze uitgave verschijnen er nu ook nieuwe voorleesverhalen over Flipje, geschreven door de directeur van het Flipje en Streekmuseum Tiel en met tekeningen van de striptekenaar. Voor alle liefhebbers van spannende verhalen en gezond eten!

Details

  • ISBN’s: 9789025111342
  • Uitgever(s): Holland

Like / Share / Rate

Goed verhaal toch. Like of share dit artikel met je vrienden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *