ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Erik over Meneer Ibrahim en de bloemen van de Koran – Eric-Emmanuel Schmitt

Originele titel: Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran

Bestel Meneer Ibrahim en de bloemen van de koran

Bestel dit boek via de ♥/SHOP en steun ons (5% commissie, geen extra kosten).
//

Beschrijving

In het Parijs van de jaren zestig van de vorige eeuw raakt Momo, een joods jongetje van twaalf jaar, bevriend met de oude Arabische kruidenier in de Rue Bleue. Maar schijn bedriegt: Meneer Ibrahim, de kruidenier, is geen Arabier, de Rue Bleue is niet blauw en het kind is misschien niet joods. Wat zich ontrolt is een prachtig verhaal dat de grenzen van deze begrippen ver ontstijgt.

Details

  • ISBN’s: 9789045009599
  • Uitgever(s): Atlas

Like / Share / Rate

Goed verhaal toch. Like of share dit artikel met je vrienden…