ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Anouk Kemper over Het strand – Alex Garland

Bestel Het strand

Bestel dit boek via de ♥/SHOP en steun ons (5% commissie, geen extra kosten).
//

Beschrijving

Tijdens zijn reis door Thailand gaat Richard op zoek naar het paradijs. Wanneer hij denkt dit gevonden te hebben, blijkt niet alles er perfect te zijn en al gauw verschijnen de eerste barsten in het plaatje.
Verfilmd met Leonardo DiCaprio.

Details

  • ISBN’s: 9789025419912
  • Uitgever(s): Poema, Penguin

Like / Share / Rate

Goed verhaal toch. Like of share dit artikel met je vrienden…