ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Tjarko over De God denkbaar denkbaar de God – Willem Frederik HermansBekijk Tjarko’s DGD DDG’s machine en achtergronden hier.

Bestel De God denkbaar denkbaar de God

Bestel dit boek via de ♥/SHOP en steun ons (5% commissie, geen extra kosten).
//

Beschrijving

Zelf vergeleek Hermans dit boek met een tekenfilm. De God Denkbaar drijft op stijl, op de betovering van het zinsritme” zoals Hermans het in een interview formuleerde.Hij noemde het een poetisch boek, misschien ook een godsdienstig boek: “Het gaat over een God Denkbaar. Een god kan Denkbaar zijn… maar denkbaar, wat is niet allemaal denkbaar? Alles is denkbaar.”

Details

  • ISBN’s: 9789028242401, 9789461497161
  • Uitgever(s): G.A. Van Oorschot, de Bezige Bij

Like / Share / Rate

Goed verhaal toch. Like of share dit artikel met je vrienden…