ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Op de shortlist voor de Prissma Pitch

Why I Love This Book is genomineerd om mee te doen aan de Prissma Pitch. Donderdag 23 juni geven we een presentatie in het Kurhaus in Scheveningen. En hopen we zowel de juryprijs als de publieksprijs te winnen.

Prissma is een jonge, dynamische en professionele club met bijna 700 leden uit de wereld van media en informatie. Het is een afdeling van de NVB en organiseert activiteiten voor Informatie experts, zoals kennismiddagen, bedrijfsbezoeken, masterclasses en studiereizen. Meer info hier.