Het Boek van de Dag

Voor Booklovers: Het Boek van de Dag, op Instagram. Élke dag kans om een nieuw boek te winnen. Dagelijks wisselend genre. Doe mee, win en lees! 

HET kanaal van Het Boek van de Dag is Instagram.  Volg ons! Je vindt ons ook op Facebook, maar daar zijn we nu nog niet zo actief. Het Boek van de Dag is een initiatief van Whyilovethisbook.

Uitgever? Klik hier.

[instagram-feed]

Elke dag kunnen lezers een boek winnen. Dagelijks wisselt het genre:

 • Roman (ma+do)
 • Non-fictie (di)
 • Young Adult/Fantasy (woe)
 • Verrassing (vr, dit kan elk genre zijn, ook bv Poezie of Kinderboeken)
 • Kookboek/Lifestyle (za)
 • Thriller (zo)

Meer info:


BookQuiz FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier.

Alleen in NL?

Ja, we verzenden gewonnen boeken alleen in Nederland. We zijn nog maar net begonnen, en gaan eerst kijken hoe het werkt in Nederland. Wie weet komt Belgie er later ook bij.

Ik ben auteur en wil mijn boek ook graag op Het Boek van de Dag plaatsen

Dat kan. Stuur een mail naar: marc@whyilovethisbook.com. Vermeld svp je naam, boektitel(s), je instagram account, uitgever en ons contactpersoon (jij/je uitgever).

Ik ben uitgever en wil ook meedoen

Leuk, welkom. Je vindt alle info op Het Boek van de Dag voor Uitgevers.

Meer vragen en antwoorden volgen snel.


Het Boek van de Dag – Voorwaarden

 1. Je kunt tot 24 uur na de eerste publicatie van een winactie meedoen om het boek te winnen. Daarna is de winactie gesloten.
 2. Deze winacties worden op geen enkele wijze gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram of Facebook.
 3. Winacties worden uitgeschreven door Marc Barteling onder The Fountainhead Holding B.V. gevestigd te Amsterdam. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 4. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je de instructies in de Instagram of Facebook post hebt gevolgd. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 5. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen per winactie.
 6. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 7. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven
 8. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 9. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 10. Verzending van de gewonnen boeken doen we alleen binnen Nederland.
 11. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 12. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via Instagram of Facebook.
 13. Marc Barteling/The Fountainhead Holding B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 14. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 15. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 16. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Marc Barteling/The Fountainhead Holding B.V. voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. Uitzondering zijn de NAW gegevens van de winnaar, die eenmalig verstrekt worden aan de betreffende uitgever, welke de verzending van het gewonnen boek verzorgt. Mogelijk ontvang je na deelname aan de winactie ook wekelijks een e-mail. Je kunt natuurlijk altijd aangeven dat je deze e-mails niet meer wilt ontvangen, door op de afmeldlink te klikken in de desbetreffende e-mail.
 17. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Marc Barteling/The Fountainhead Holding B.V..
 18. Marc Barteling/The Fountainhead Holding B.V. handelt met zijn acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 19. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 20. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 21. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met The Fountainhead Holding B.V.,  Postbus 51192, 1007 ED, Amsterdam.
  e-mail: info@whyilovethishbook.com. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.