Wim over Deltora 1 / De Drakenberg – Emily Rodda"Ik hou heel veel van fantasie en dat soort dingen en monsters en avonturen. En daarom heb ik gekozen voor Deltora."
Wim, 11, scholier, Amsterdam

Bestel Deltora 1 / De Drakenberg hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Deltora 1 / De Drakenberg over

De duistere Schaduwheer houdt het koninkrijk Deltora in een ijzeren greep. Hij heeft macht van de koning gebroken en kan alleen verslagen worden door de drager van de Gordel van Deltora. De stenen die de Gordel zijn magische kracht geven, zijn verborgen op allerlei plekken verspreid over het koninkrijk en worden bewaakt door de handlangers van de Schaduwheer. Jord, Jasmine en Barda redden Pinnie van de IJzeren wachters. Pinnie is de enige nakomeling van de Kins, sprookjesachtige wezens die verdreven zijn bij de Drakenberg. Uit dankbaarheid brengen de Kins de vrienden naar de Drakenberg, waar ze het moeten opnemen tegen trollen en de monsterlijke Gellick. Zou het de reisgenoten lukken om de emerald aan dit gruwelijke pad-achtige wezen te ontfutselen?

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *