Anna Woltz over Bij het vallen van de avond – Michael J. Cunningham"Michael Cunningham weet in woorden te vatten hoe het voelt om te leven."
Anna Woltz, 34, schrijfster, Utrecht

Bestel Bij het vallen van de avond hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Bij het vallen van de avond over

Peter en Rebecca Harris wonen in Soho, Manhattan, en naderen het hoogtepunt van hun carrières. Hij handelt in kunst, zij is redacteur van een kunsttijdschrift. Met een ruime loft, een dochter die werkt in Boston en een hechte kring levenslustige vrienden leiden Peter en Rebecca een succesvol en ogenschijnlijk benijdenswaardig leven.

Onverwacht komt Rebecca's veel jongere broer Ethan, in de familie beter bekend als Mizzy, 'het Misverstand', op bezoek. De recalcitrante Mizzy, een mooie, verleidelijke twintiger met een drugsverleden, heeft niets omhanden en is op zoek naar richting in zijn leven. Zijn komst heeft grote invloed op de levens van Peter en Rebecca.

Peter begint te twijfelen aan de kunstenaars in zijn stal, hun werk, en daarmee ook aan zijn vak, kortom, aan de wereld die hij zorgvuldig om zich heen heeft gecreëerd. Zijn levensvragen brengen zijn relatie met Rebecca wezenlijk in gevaar.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *