Regina over Pogingen iets van het leven te maken – Hendrik Groen


Door Marc | July 9, 2014

boek van de maandMarc (hoofdredacteur Whyilovethisbook): "Ik heb dit boek zelf net gelezen. Het is hilarisch, ik zat soms hardop te lachen. En tegelijkertijd, zoals Regina zegt in de video, is het soms heel ontroerend. Ik kijk nu anders naar ouderen, met hun rollators, canta's, scootmobiels. Terecht het Boek van de Maand."


"Het is tot nu toe het beste boek dat ik dit jaar heb gelezen. Het is ontzettend grappig. En het is een heel ontroerend boek. Absoluut een aanrader."

Regina, 27, online marketeer, Nijmegen

Lees Pogingen iets van het leven te maken nu

Wil je dit boek bestellen? Doe dat via de links hieronder svp.
Je steunt ons met de commissie, en het kost je niks extra.

Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Waar gaat Pogingen iets van het leven te maken over?

Hendrik Groen is wel oud maar niet dood, en niet van plan zich eronder te laten krijgen. Toegegeven: zijn dagelijkse wandelingen worden steeds korter omdat de benen niet meer willen en hij moet regelmatig naar de huisarts. Technisch gesproken is hij bejaard. Maar waarom zou het leven dan alleen nog maar moeten bestaan uit koffiedrinken achter de geraniums en wachten op het einde? In korte, ogenschijnlijk luchtige, maar vooral openhartige dagboekfragmenten laat Hendrik Groen je een jaar lang meeleven met alle ups en downs van het leven in een bejaardentehuis in Amsterdam-Noord. Op de laatste dag van het jaar zal het nog moeilijk zijn om afscheid te nemen van dit charmante personage...

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *