Regina over Pogingen iets van het leven te maken – Hendrik Groen


boek van de maandMarc (hoofdredacteur Whyilovethisbook): "Ik heb dit boek zelf net gelezen. Het is hilarisch, ik zat soms hardop te lachen. En tegelijkertijd, zoals Regina zegt in de video, is het soms heel ontroerend. Ik kijk nu anders naar ouderen, met hun rollators, canta's, scootmobiels. Terecht het Boek van de Maand.""Het is tot nu toe het beste boek dat ik dit jaar heb gelezen. Het is ontzettend grappig. En het is een heel ontroerend boek. Absoluut een aanrader."
Regina, 27, online marketeer, Nijmegen

Bestel Pogingen iets van het leven te maken hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Pogingen iets van het leven te maken over

Hendrik Groen is wel oud maar niet dood, en niet van plan zich eronder te laten krijgen. Toegegeven: zijn dagelijkse wandelingen worden steeds korter omdat de benen niet meer willen en hij moet regelmatig naar de huisarts. Technisch gesproken is hij bejaard. Maar waarom zou het leven dan alleen nog maar moeten bestaan uit koffiedrinken achter de geraniums en wachten op het einde? In korte, ogenschijnlijk luchtige, maar vooral openhartige dagboekfragmenten laat Hendrik Groen je een jaar lang meeleven met alle ups en downs van het leven in een bejaardentehuis in Amsterdam-Noord. Op de laatste dag van het jaar zal het nog moeilijk zijn om afscheid te nemen van dit charmante personage...

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *