Shalom Auslander over zijn boek Anne Frank leeft en woont op zolder"For me this book is not entirely fiction; Anne Frank actually does live in my attic. Not in my physical attic, but the attic of my body, of my soul."
Shalom Auslander, 42, Author, Woodstock, NY, USA

Bestel Anne Frank leeft en woont op zolder hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Anne Frank leeft en woont op zolder over

Solomon Kugel verhuist zijn gezin naar de veiligheid van het dorpje Stockton. Ver weg van de wereldgeschiedenis en het verleden. Na de renovatie van zijn boerderij ontdekt hij dat de stank van voor de verbouwing langzaam terugkeert en een irritant tikken klinkt door de verwarmingsbuizen. Een gek brandt oude huizen af in de omgeving en zijn malende moeder neemt bezit van een van de kamers die hij eigenlijk moet verhuren om in het huis te kunnen wonen. En dan ontdekt hij op zolder een oude vrouw die aan een boek werkt. Auslander onderzoekt in deze krankzinnige en verontrustende roman de last en het misbruik van de geschiedenis. Genadeloos geestig, ontroerend en tragisch.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *