Vincent Everts over Hyves: Van 3 naar 10.000.000 vrienden – Raymond Spanjar



"Hij vertelt heel veel sappige details. Ik vond het een heerlijk boek. Dankjewel dat je het geschreven hebt."
Vincent Everts, 52, trendwatcher, Amsterdam

Bestel Hyves: Van 3 naar 10.000.000 vrienden hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Hyves: Van 3 naar 10.000.000 vrienden over

'Alles voelt als een van die legendarische surfgolven die maar eens in de twintig jaar voorbijkomt. Dan denk je ook niet aan wat er fout kan gaan. Je springt op je plank en je duikt het water in.'

In 2004 richt Raymond Spanjar met Koen en Floris een website op. Een sociaal netwerk genaamd Hyves. Wat begint als een uit de hand gelopen grap, groeit uit tot een ongekend succes. Hyves wordt een hype. Van Amsterdam tot Peru, van studenten tot BN'ers, iedereen doet mee – zelfs Jan Peter Balkenende.

Het bedrijf komt op de radar van grote mediabedrijven. Nog voor het lukt om daadwerkelijk geld te verdienen met Hyves, ligt het eerste miljoenenbod al op tafel. De vrienden worden vervolgens ondergedompeld in een wereld van privéjets en exclusieve feestjes.

In Van 3 naar 10.000.000 vrienden vertelt Raymond Spanjar openhartig en vol humor over de geboorte, de groei, de onderhandelingen en de uiteindelijke verkoop van de meest populaire website van Nederland. Een must-read voor ondernemers en jonge honden, een kijkje achter de schermen voor alle Hyvers en een inspiratiebron voor de gevestigde orde.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *