Carolien Borgers over De onvolmaakten – Tom Rachman


Door Marc | June 11, 2012

“En dat is pijnlijk en bitterzoet en schrijnend en ontzettend mooi. Lees het, het is een pareltje.”

Carolien Borgers, 29, cabaretier,

Lees De onvolmaakten nu

Wil je dit boek bestellen? Doe dat via de links hieronder svp.
Je steunt ons met de commissie, en het kost je niks extra.

Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Waar gaat De onvolmaakten over?

Wervelende roman over het wel en wee op een krantenredactie in Rome.
Lloyd, verslaggever in Parijs, heeft niet alleen moeite de juiste bronnen te vinden, ook worstelt hij met de moderne technologie en met zijn familie. Arthur, de luie necrologieënschrijver, doet er alles aan om werk te ontlopen, maar vindt door een tragedie in zijn privéleven zijn ambitie terug. Kathleen, de venijnige hoofdredacteur, experimenteert met derden in haar huwelijk. En Abbey, het hoofd financiële administratie, ziet haar werk- en liefdesleven onverwacht met elkaar vervlochten. In de schaduw van dit alles is er de dromerige jonge uitgever Oliver, wiens handelwijze de toekomst van iedere werknemer bij de krant kan bepalen.
In aaneensluitende verhalen vertelt De onvolmaakten over de levens van verslaggevers, redacteuren en leidinggevenden, allen verbonden door hun werk bij een internationale krant in Rome. Terwijl het nieuws van de dag voorbijraast, zijn de hoogte- en dieptepunten in hun privébestaan de ware voorpaginaverhalen. De onvolmaakten is een prachtige, intelligente debuutroman, die vanwege de eigenaardige, ontwapenende personages een genot is om te lezen.
“Wie een boek ademloos en in een keer wil uitlezen, moet dit kopen. De onvolmaakten is een volmaakt debuut: ontroerend, grappig, vernuftig. …. Rachman is er uitstekend in geslaagd van zijn personages levensechte figuren te maken, met een eigen stem, met zwakheden en leuke kanten.” Elsevier

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *