Pilot Leesclub – Remington

Leesclubbers gezocht. We zijn bezig met iets heel leuks en nieuws voor leesclubs. Heb jij zin om mee te doen aan onze pilot?

We zoeken 10 mensen die Remington van Bert Natter willen lezen en daarover op woensdagavond 24 februari in Amsterdam met elkaar van gedachten over willen wisselen.

Hier hoor je Bert zelf kort vertellen over zijn boek:

Meedoen? Mail marc@whyilovethisbook.com. En vermeld je naam, leeftijd en woonplaats svp.

Groet!

Marc Barteling


Wanneer en waar?

studiopino-320
In de Oude Kerk vind je de Whyilovethisbook studio.

De bijeenkomst is op woensdagavond 24 februari, van 19:00 – 22:00. In de Whyilovethisbook studio in de Oude Kerk op de Wallen in Amsterdam. (adres & route)

Wat krijg je?

Je krijgt het boek thuisgestuurd. En uiteraard zorgen we voor drankjes en chips. Bovenal krijg je een leuke avond.

Wat gaan we doen?

Whyilovethisbook heeft iets nieuws bedacht. We denken op een leuke manier te kunnen zorgen voor verdieping van een leesclub-avond. Meer details volgen later.

We hebben een pilot ontwikkeld voor Remington, van Bert Natter. Die pilot willen we testen op deze leesclub avond.

Wat moet je doen?

Aanmelden, het boek lezen (wordt gratis toegestuurd), komen, meepraten, een paar vragen beantwoorden, meedenken. That’s it.

Samenvatting Remington:

Een oude, gevierde dichter is naar zijn geboortestad Hamburg teruggekeerd om zijn laatste bundel te schrijven. Hij belt zijn zoon, een succesvolle kunstenaar, met de vraag of die hem wil komen halen. De zoon gaat naar Hamburg, niet in het besef dat het de laatste reis wordt die zijn vader ooit zal maken. Per antieke Mercedes trekken ze door Duitsland, Groningen, Friesland. Onderweg gebeuren er wonderlijke en juist heel gewone dingen. Ze halen herinneringen op en beleven intiemere momenten dan ze ooit hebben gekend. De reis verloopt langzaam maar voorspoedig, tot de weerloze, oude dichter op de Afsluitdijk een daad stelt waarmee hij zijn zoon in verbijstering achterlaat: `Ik zie mijn vader niet meer. In de achteruitkijkspiegel blijft de Poolse vrachtwagen achter mij aan rijden. Ik moet mee met de rest van het verkeer, naar de overkant. Remington is een ontroerend en liefdevol verhaal van een vader en een zoon.

Meer over het boek o.a. in de Volkskrant.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *