Marloes Kemming over The wasp factory – Iain Banks"Ik weet eigenlijk niet of 'houden van' wel het goede woord is voor dit boek, het is namelijk ook een heel verschrikkelijk, gruwelijk en wreed boek."
Marloes Kemming, 31, communicatie-adviseur, Amsterdam

Bestel De wespenfabriek hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De wespenfabriek over

Treed binnen - als je het aankunt - in de buitengewone wereld van Frank. Excentriek is een omschrijving die niet eens in de buurt komt. Twee jaar na de moord op Blyth vermoorde ik mijn jonge broertje Paul, om heel andere en meer wezenlijke redenen dan waarom ik me van Blyth had ontdaan, en een jaar daarna mijn jonge nicht Esmarelda, min of meer in een opwelling. Dat is mijn score tot op heden. Drie. Ik heb in geen jaren iemand vermoord, en ben ook niet van plan dat ooit weer te doen. Het was gewoon een fase waar ik doorheen moest.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *