ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Boekentips Top 10 video’s (week 33/2014)

De Top 10 playlist: 10 video’s met en over actuele schrijvers. Deze week aandacht voor: John Green, Jonas Jonasson, Kris Verburgh, Michel van Egmond, Karin Slaughter, Pieter Steinz, Herman Koch, Esther Verhoef , Khaled Hosseini en Stephen King.

De Top 10 in boekenwinkels

De Top 10 is een Youtube-playlist die je in je winkel kunt afspelen op beeldscherm(en) of  iPad(s). Je kunt de playlist ook op je website vertonen.
Elke week stellen we een nieuwe Top 10 samen, gebaseerd op de CPNB Top 60. Deze playlist bevat 10 video’s met en over actuele schrijvers. Soms over hun nieuwste boek, soms over een vorig boek.

Meer info & voorbeelden.