Anne-Gine Goemans over haar boek Glijvlucht

Bestel Glijvlucht

Bestel dit boek via de ♥/SHOP en steun ons (5% commissie, geen extra kosten).
//

Beschrijving

Gieles woont met zijn ganzen op een spotterscamping naast een landingsbaan. De grote afwezige in het leven van de jongen is zijn moeder. Zij probeert de wereld te redden door in Afrika demonstraties van zonnekooktoestellen te geven. Gieles probeert op zijn beurt zijn moeder te weerhouden van haar gevaarlijke missies. Daarom traint hij in het geheim zijn ganzen voor een heldhaftig plan.

Gieles’ leven verandert als hij vriendschap sluit met Super Waling, veruit de dikste man die hij ooit heeft gezien. Door de moddervette en goedmoedige Super Waling ontdekt de 14-jarige jongen hoe hun levens verbonden zijn met de geschiedenis van de oorspronkelijke bewoners van het gebied rond de luchthaven.

Glijvlucht is de tweede roman van Anne-Gine Goemans en wederom kleurrijk geschreven, met groot gevoel voor humor, actualiteit én historisch besef.

Like of Share

Goed verhaal toch. Like of share deze video svp met je vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *