Ghazal over De Passievrucht – Karel Glastra van Loon“Wat ik zo leuk vind aan het boek, is dat het zo onvoorspelbaar is en steeds verrassende wendingen heeft.”
Ghazal, 16, scholier & bramenplukker, 's-Gravenzande

Bestel De Passievrucht hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De Passievrucht over

De passievrucht is de ontroerende en indringende bestseller van Karel Glastra van Loon over de zoektocht van een vader die ontdekt dat zijn zoon zíjn kind niet kan zijn. De moeder van het kind is inmiddels overleden. Op zoek naar de biologische vader (`de dader') neemt de verteller de lezer mee op een reis door zijn verleden. Alles wat de vader al die jaren over zichzelf en zijn leven heeft geloofd, moet hij heroverwegen. En hij zal antwoorden moeten geven op vragen die hij liever nooit had gesteld. Wat weet je eigenlijk van degenen die je liefhebt? Hoe goed ken je hen die je het meest na zijn.

De passievrucht werd bekroond met de Generale Bank Literatuurprijs 1999. De roman kreeg juigende kritieken en de vertaalrechten zijn wereldwijd verkocht.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


One Reply to “Ghazal over De Passievrucht – Karel Glastra van Loon”

  1. Het is helemaal geen sehlct idee om dit boek uit te geven. Jammer, dat de uitgeefland-mensen dat niet zien. Ik hoop zo dat het er toch een keer van komt, want ik zou het boek graag lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *