We staan in Het Parool!

Why I Love This Book in het ParoolWhy I Love This Book is trots. We staan in het Parool. Met een 2-pagina artikel. En met foto. Wat wil je nog meer.

“Literaire liefde in één minuut”

“Mensen stralen als ze vertellen over hun favoriete boek”

“Why Marc loves this Book…”

 

Klik op de kleine afbeeldingen hieronder om het artikel te lezen…

 

Klik voor grootKlik voor groot

One Reply to “We staan in Het Parool!”

  1. Soms schrijven mijn partner en ik een nogal schokkend boek, schokkend omdat het ingaat tegen de heersende teneur in Europa over de (aardige) mensen in Iran en Turkije (www.nannydevries.nl) of omdat er een vermakelijk maar onthullend kijkje wordt gegund in de academische wereld, kort gezegd: het zijn underground boeken en daarin vinden ze dan ook hun weg.

    Hallo,
    Net drie dagen terug van een reis om de wereld in 80 dagen! Het leuke van de doorbraak in het Parool van het filmpjesinitiatief van Marc Barteling is dat deze doorbraak zelf weer de canon en het monopolie op boekbesprekingen in een krant als NRC Handelsblad of in een als wetenschappelijk bekend staand instituut als de KNAW doorbreekt, anders gezegd dat er nu door lezers van veel meer boeiende boeken kennis kan worden genomen. Als abonnee op het Parool las ik dan ook met instemming het artikel over het door Marc Barteling genomen initiatief en wens hem veel succes met zijn onderneming, inderdaad, dat Paroolartikel is wel een zelffelicitatie waard. Proficiat!

    Dr. J.G.P. Best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *