ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Dag van de Literatuur

WhyI♥ThisBook was bij de Dag van de Literatuur, op 17 maart 2011 in de Doelen in Rotterdam. 5000 scholieren, ca 50 schrijvers, en heel veel te doen.

Wij waren er om nieuwe 1-minute book review videootjes te maken. En dat is gelukt. Naast lezersfilmpjes hebben we ook een flink aantal filmpjes gemaakt met schrijvers en kunstenaars:

Dag van de Literatuur 2011Arjen Lubach, Oscar Cocken, Renske de Greef, Herman Brusselmans, Robert Vuijsje, Maartje Wortel, Kila&Babsie en Almut, Joost Zwagerman, Renate Dorrestein, Lucky Fonz III, Kees van Beijnum, Robert van der Kroft, Natasja van Loon, Marq van Broekhoven, Jean-Marc van Tol, Chris Silos, Hadassah de Boer, Alexis de Roode, Christine Otten, Quirien van Haelen.

Auteurs maken bij WhyI♥ThisBook altijd twee filmpjes: een over hun eigen boek, en een over een boek wat en inspireert. We zijn druk bezig,  begin volgende week staan al deze filmpjes op de website.

Alle video’s die we daar maakten, vind je hier.