Sander Meij over & de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaal – Bernard Wesseling"De titel is een mond vol. Het is ook een duidelijk beeld, tenminste, ik zie wel een ei voor me waar een eidooier in ligt."
Sander Meij, 35, redacteur, dichter, Nijmegen

Bestel & de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaal hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat & de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaal over

Een man verandert in een vrouw, een dichter wordt uit paniek geboren, een acteur vindt een nieuwe emotie uit, de reconstructie van een veldslag wordt bijgewoond evenals het optreden van een hologram. Melancholie wandelt door deze gedichten, er wordt gepeinsd en teruggekeken, geprobeerd nieuwe en oude rituelen aan te gaan. Maar dan is daar ook altijd weer de razende realiteit. Waarin autosleutels gezocht moeten worden, vrouwen bewonderd en schaduwweduwes geschaduwd.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *