T. Hiddema over The Family Moskat – Isaac Bashevis Singer"Het is een hartverscheurend epos. Het is prachtig beschreven. Ik heb het in de vakantie tot me genomen, en je hebt er echt een vakantie voor nodig, maar dan krijg je ook wat."
T. Hiddema, 70, advocaat, Amsterdam

Bestel De familie Moskat hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De familie Moskat over

In 1978 werd Singer de Nobelprijs voor literatuur toegekend en sindsdien is de belangstelling voor zijn werk sterk toegenomen. Deze geschiedenis van een Pools-joodse familie van het begin van deze eeuw tot aan de Tweede Wereldoorlog werd in 1966 door de schrijver van een nieuw einde voorzien. De levendige beschrijvingen en de karakters en ontwikkelingen van de hoofdpersonen maken ook dit omvangrijke boek boeiend om te lezen.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *