Martijn Simons over Townie – Andre Dubus III"Ik kwam dit boek een keer tegen en ik heb het in het vliegtuig in één ruk uitgelezen."
Martijn Simons, 30, schrijver, Amsterdam

Bestel Townie hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Townie over

Nadat hun ouders scheidden in de jaren 70, groeiden Andre Dubus III en zijn broer en zus op met een overwerkte moeder in een depressieve stad in Massachusetts, die overvloeide met drugs en geweld. Zijn vader, een eminent auteur, gaf les op een campus in de buurt en ging met de kinderen weg op zondag. De clash tussen "town and gown", tussen drinken, drugs en vechten en de ambities van studenten die debatteren over boeken en ideeën had niet puurder kunnen zijn. In deze onvergetelijke biografie laat Dubus zien hoe hij ontsnapte aan een cyclus van geweld en empathie vond in het brengen van andermans verhalen, terwijl hij de afstand tussen zichzelf en zijn vader overbrugt.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *