Ton Luiting over Hoe hoort het eigenlijk? – Amy Groskamp-ten Have"Ik heb destijds een behoorlijk aantal boeken opgekocht, en iedere keer als ik te maken had met iemand die zich onbehoorlijk gedroeg gaf ik dit boek aan hem of haar."
Ton Luiting, 76, Dichter, Hilversum

Bestel Hoe hoort het eigenlijk... in Nederland? hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Hoe hoort het eigenlijk... in Nederland? over

Hoe hoort het eigenlijk in Nederland? is bedoeld als gids voor iedereen die gedurende kortere of langere tijd of voor altijd in Nederland woont en bevat een schat aan informatie over veel aspecten van Nederland. Zo wordt uitgebreid aandacht besteed aan Nederlandse regels en gebruiken, geschiedenis en cultuur, de Nederlandse manier van leven en het omgaan met elkaar. Maar ook feesten en feestdagen, gezondheidszorg, onderwijs, kinderopvang, openbaar vervoer, eten en drinken, sport en vrije tijd komen aan bod. Zelfs voor de oorspronkelijke Nederlander is dit boek leerzaam. Wat een aangename verrassing om zo met Nederland kennis te maken. Dit is een zeer compleet en prettig leesbaar boek over Nederland, zijn volksaard en zijn gewoonten. Dit boek is een inburgeringsboek en naslagwerk in één. Het boek verklaart verrassingen die ik zelf heb ervaren als het gaat om ongeschreven, contextgevoelige regels over de balans tussen vrijheid en gezag, links en rechts, gelijkheid en zelfstandigheid en zelfkritiek en trots

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *