Frank Keizer draagt voor Ik verneuk mezelf"Ik was ontroostbaar, want ik kon je niet eens uitzwaaien, misschien was je al dood."
Frank Keizer, 27, schrijver & redacteur, Amsterdam

Bestel Mijn eigen problemen hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Mijn eigen problemen over

Frank Keizer denkt de laatste tijd veel na over zijn maatschappelijke dood, de grenzen van zijn subjectiviteit, de versplintering van wie hij dacht te zijn (academicus, ‘politiek dichter’). Wie was ik voor mijn herontwikkeling? Hij besloot op zoek te gaan naar mijn eigen verneuktheid. Mijn eigen problemen is het verslag van die dislocatie.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *