David draagt voor Laser 3.14 – White Phosphorus"I am here. You are there. And together. We're everywhere. - Dat is het enige liefdesgedicht dat ik ken en het is ook van mijn favoriete artiest binnen Amsterdam."
David, 18, student, blikopener, artiest, Amsterdam

Bestel White Phosphorus hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat White Phosphorus over

Laser 3.14 is het pseudoniem van een anonieme graffiti-kunstenaar, schilder en dichter in Amsterdam, die begin jaren tachtig op circa elfjarige leeftijd graffiti begon te schrijven. De dichter achter het pseudoniem Laser 3.14 spuit korte maatschappijkritische straatgedichten op schuttingen en bouwplaatsen in met name Amsterdam.
Zijn pseudoniem is een verwijzing naar zijn voorliefde voor science-fiction. 3.14 staat hierin voor Pi, wat tegelijk ook een afkorting is voor 'Public Image'. Zijn Engelstalige poëtische spreuken zijn niet onopgemerkt gebleven en hij heeft dan ook interviews gegeven aan verschillende media. Naast zijn activiteiten op het gebied van graffiti is Laser 3.14 een exposerend kunstenaar en striptekenaar. In april 2009 kwam zijn boek Are you reading me? uit en in 2013 zijn eerste poëziebundel White Phosphorus.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *