Lisa Snijders over Het forest feast kookboek – Erin Gleeson"Het is een boek waar je blij van wordt: het ziet er mooi uit, je krijgt zin in eten, je kunt op de bank zitten en je hoeft het niet eens te maken, dan word je er al blij van."
Lisa Snijders, 30, boekverkoper, Nieuw Vennep

Bestel Het forest feast kookboek hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Het forest feast kookboek over

Hét kookboek van de gelijknamige blog! Erin Gleeson besloot in 2011 om het roer om te gooien: ze verruilde haar drukke leven als succesvolle freelance fotograaf in New York voor een heel wat minder hectisch leven in de bossen van Californië. Daar startte ze de blog The Forest Feast, waar ze haar eenvoudige, maar heerlijke vegetarische recepten deelt met de rest van de wereld.
Prachtig boek met schitterende fotografie en illustraties van de schrijfster zelf. Stap voor stap uitgelegd en gerangschikt naar type gerecht, variërend van voorgerechten en salades tot zoetigheden en cocktails. Gebaseerd op de populaire blog theforestfeast.com van professioneel fotografe Erin Gleeson. 100 verfrissende, vegetarische recepten waar je je hand niet voor omdraait.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *