Lisa Snijders over Free to fall – Lauren Miller



"Een heel tof boek, omdat je je heel goed kunt voorstellen dat het zo gaat zijn over twintig jaar. Heel erg eng ook en ik denk dat alle jeugd dit moet lezen."
Lisa Snijder, 30, boekverkoper, Nieuw Vennep

Bestel Free to fall hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Free to fall over

Wat als er een app was die je vertelde naar welke muziek te luisteren, welke koffie te bestellen, of zelfs wat te doen met je leven - een app die je kon verzekeren van volmaakt geluk? Wat als je nooit hoefde te falen, nooit de verkeerde beslissing hoefde te nemen?
Fast forward naar een tijd waarin Apple en Google zijn vervangen door Gnosis, een miljardenbedrijf dat een levensveranderende technologie heeft ontwikkeld: Lux, een app die al je beslissingen optimaliseert voor de beste persoonlijke resultaten.

Wanneer Rory wordt toegelaten tot de prestigieuze Theden Academy lijkt een gelukkige toekomst zeker. Maar onder het gepolijste oppervlak van deze perfecte school is iets niet in de haak.
Dan ontmoet ze North, een knappe jongen uit de buurt die Lux niét gebruikt. Ze valt voor hem, en zijn eigenwijze manier van leven. Al snel lapt Rory de suggesties van Lux aan haar laars, en luistert ze naar de innerlijke stem waarvan ze heeft geleerd die te negeren - een keuze die haar leidt naar een bizarre waarheid die niemand zag aankomen...

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *