Matthew Jobin over zijn boek De nedergrim



"When I was playing in the forrest, when I was about 14, I imagined other worlds in between the trees all around me. That was around the time I imagined the little village of Moorvale..."
Matthew Jobin, 41, anthropologist, writer, East Palo Alto, USA

Bestel De nedergrim hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De nedergrim over

Iedereen in Moorvale is ermee opgegroeid: de legende van de dappere ridder Tristan en de magiër Vitrick, die in een heftige strijd de kwaadaardige Nedergrim verslagen hebben. Nu trekt er opnieuw een donkere schaduw over het dorp. Eerst verdwijnen er dieren, dan zelfs kinderen. De grootste vrees van de dorpelingen lijkt werkelijkheid te worden - de Nedergrim is terug!
Ook Edmonds broertje wordt vermist. Wat moet Edmond doen om zijn broertjes leven te redden? Hij en zijn vrienden trekken ten strijde tegen het kwaad en worden tot het uiterste op de proef gesteld.

In een verhaal dat fans van de Grijze Jager zal aanspreken, weet debutant Matthew Jobin een wervelend fantasy-avontuur neer te zetten dat spannend blijft tot de laatste bladzijde.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *