Jack over Onze vrouw in Tripoli – Tomas Ross



"Je moet je met name op de eerste hoofdstukken concentreren om de rest van het boek te kunnen begrijpen, dat is volgens mij zo bij het hele genre van Tomas Ross."
Jack, 46, ondernemer, Assen

Bestel Onze vrouw in Tripoli hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Onze vrouw in Tripoli over

December 2010: terwijl Muammar Gaddafi zich nog de onbetwiste heerser van Libië waant, wacht de bewoonster van een chic appartement in Londen in spanning op een koerier uit Tripoli. Ze is lid van The Young Global Leaders, een internationale groep topmanagers die door multimiljardair George Soros wordt gefinancierd. De vrouw is niemand anders dan prinses Mabel van Oranje. De volgende dag vliegt ze naar Brussel, waar zij door een diplomaat, de vijftigjarige Robbie Renardel de la Valette, naar het NAVO-hoofdkwartier wordt gebracht. Twee dagen later verbrandt hij levend in zijn auto na een fatale slippartij.

Twee weken na de begrafenis van De la Valette wordt diens vriend en oud-diplomaat Willem Schadée in zijn huis in Frankrijk bezocht door een man die hem dringend verzoekt terug te keren naar Libië, het land dat Schadée vervloekt nadat zijn vrouw er is gestorven…

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *