Bas Kodden over zijn boek Word een held



"Ik wilde zo graag eens die drie dingen bij elkaar halen: de wetenschap, de praktijk, maar ook de topsport. Daarom heb ik mijn helden opgezocht, topsporters."
Bas Kodden, 43, schrijver, spreker en onderzoeker, Utrecht

Bestel Word een held hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Word een held over

Dit boek helpt je een HELD te worden: een Hoog Energieke Leidingnemende Doener. Een HELD is bevlogen, vitaal en toegewijd en weet waar zijn talenten liggen. Dat leidt daadwerkelijk tot meer plezier in je werk, tot betere prestaties en een grotere kans op succes. De vele (sport)helden die in dit boek de revue passeren, zijn daar het levende bewijs van.

Aan de hand van praktisch toepasbare managementtheorieën, persoonlijke belevenissen en ontmoetingen met uiterst bevlogen personen reikt dit boek je een stappenplan aan. Kom van denken naar doen, zodat je vol energie leiding kunt nemen over je eigen leven. Word een HELD is geschreven voor iedereen die op zoek is naar nieuwe energie, passie en bevlogenheid en voor leidinggevenden die hun organisatie vanuit een positieve flow willen laten groeien.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *