Selien over Tirza – Arnon Grunberg


Door Van-Nhi | December 13, 2013

"Ik vind de vader-dochterrelatie erg bijzonder: aan de ene kant houdt hij van haar en geeft hij veel om haar, maar aan de andere kant heeft hij een soort controlezucht - ze is echt zijn oogappeltje."

Selien, 24, student rechten, Amsterdam

Bestel dit boek nu

book-mgreyJe steunt ons met de commissie. En het kost je niks extra.
Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

Waar gaat Tirza over?

pencil-mgreyDe vrijheid mag lonken, maar liefst niet de hele dag; wanneer de vrijheid uitsluitend tijdens de zomervakantie lonkt, is het leven al zwaar genoeg. Jörgen Hofmeester is vader van twee dochters en werkzaam voor een gerenommeerd bedrijf. Dankzij een uitgekiend financieel beleid woont hij op stand: bandeloosheid leidt tot rampen.
Stilstand is voor Hofmeester de voorwaarde voor liefde en geluk. Loom houdt hij van zijn dochters. Dat zijn echtgenote hem ingeruild heeft voor een jeugdliefde op een woonboot en dat een gedeelte van zijn vermogen is verdwenen door malversaties van merkwaardige groeperingen die de wereldeconomie beheersen, het deert hem niet. Zolang hij maar van zijn kinderen mag houden. Maar op een avond staat zijn echtgenote weer voor de deur.
En dan doet een man zijn intrede in het leven van Jörgen Hofmeester, een man die als twee druppels water op Mohammed Atta lijkt.

Details

  • Originele titel: Tirza
  • Uitgever(s): Nijgh & Van Ditmar
  • ISBN(‘s): 9789038890593
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2006

Tags

Arnon Grunberg // Nijgh & Van Ditmar // Selien // Tirza

Direct bestellen bij Bol.com

Of bestel dit boek nu bij een van deze boekwinkels:

AMAZON.COM, of zoek een boekhandel bij jou in de buurt op deze handige kaart.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *