Charlotte over Het onzichtbare geluk van andere mensen – Manu Joseph


Door Van-Nhi | December 4, 2013

"Eén keer lezen is niet genoeg - alle zinnen zijn zo ontzettend mooi en er zit zo veel diepgang in, dat ik denk dat je er meer uit kan halen dan die eerste keer dat je het leest."

Charlotte, 32, journalist, Amsterdam

Bestel dit boek nu

book-mgreyJe steunt ons met de commissie. En het kost je niks extra.
Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

Waar gaat Het onzichtbare geluk van andere mensen over?

pencil-mgreyHet onzichtbare geluk van andere mensen is een ontroerende, zwartkomische vertelling op de dunne scheidslijn tussen waan en werkelijkheid. Wanneer de zeventienjarige Unni zich van het leven berooft door van het dak te springen, gaat zijn vader Ousep op zoek naar een verklaring. Waarom kiest een mooie, intelligente jongen met een groot talent voor striptekenen voor zo n stap? Ousep, die twee sigaretten tegelijk rookt omdat drie gewoon te veel is, zoekt klasgenoten van Unni op en vraagt ze naar zijn zoon, wat ze van hem vonden en hoe ze zijn daad verklaren. De zoektocht levert niets op, tot er drie jaar na Unni s dood een pakketje arriveert met een raadselachtige strip die hij op de dag van zijn sprong verstuurde.

Details

  • Originele titel: The Illicit Happiness of Other People
  • Uitgever(s): Podium, Hodder & Stoughton
  • ISBN(‘s): 9789057595486, 9781848549012
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2013

Tags

Charlotte // Het onzichtbare geluk van andere mensen // Hodder & Stoughton // Manu Joseph // Podium // The Illicit Happiness of Other People

Direct bestellen bij Bol.com

Of bestel dit boek nu bij een van deze boekwinkels:

AMAZON.COM, of zoek een boekhandel bij jou in de buurt op deze handige kaart.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *